72 cellen 380W Dual Glass HJT Solar PV-module

72 cellen 380W Dual Glass HJT Solar PV-module

Vanwege het bifaciale ontwerp kan de stroomopwekking van dubbelglas HJT-zonnepanelen met 10% tot 30% worden verhoogd in verschillende toepassingen, zoals grasland, betonnen vloer, sneeuwveld en reflecterend doek. De totale opwekkingscapaciteit van dubbelglas HJT bifaciale modules is 40% hoger dan die van reguliere modules. Het massaproductievermogen van HJT 72-cel bifaciale modules is hoger dan 380 W.
Praat nu

Productdetails

【Product Introductie】


Cel

Mono 156,75 mm HJT bifaciaal

Aantal cellen

72(6×10)

Nominaal maximaal vermogen (Pmax)

380W

Aansluitdoos

IP68

Maximale systeemspanning

1000V / 1500V gelijkstroom (IEC)

Bedrijfstemperatuur

-40℃~+85℃

Dimensies

1972 mm × 992 mm × 5 mm

Gewicht

24 kg ± 3%

【Productomschrijving】

Vanwege het bifaciale ontwerp kan de stroomopwekking van dubbelglas HJT-zonnepanelen met 10% tot 30% worden verhoogd in verschillende toepassingen, zoals grasland, betonnen vloer, sneeuwveld en reflecterend doek. De totale opwekkingscapaciteit van dubbelglas HJT bifaciale modules is 40% hoger dan die van reguliere modules. Het massaproductievermogen van HJT 72-cel bifaciale modules is hoger dan 380 W.

Vanwege de materiaal- en structuurkenmerken vermijdt de module met dubbel glas fundamenteel defecten zoals PID, microscheuren van cellen en slakkengang, wat de investeringskosten, transportkosten en het bedrijfsrisico van energiecentrales, enz.


72 cells 380W dual glass HJT solar pv panel


1 BELANGRIJKSTE KENMERKEN

image


2 MECHANISCHE DIAGRAMMEN

Dimension of 72 cells 380W dual glass HJT solar pv panel

3 ELEKTRISCHE PARAMETERS bij STC

Nominaal maximaal vermogen (Pmax) [W]

365

370

375

380

Nullastspanning (Voc) [V]

48.16

48.41

48.71

49.01

Maximale voedingsspanning (Vmp) [V]

39.76

40.13

40.43

40.86

Kortsluitstroom (Isc) [A]

9.72

9.78

9.84

9.91

Maximale vermogensstroom (Imp) [A]

9.19

9.23

9.28

9.32

Module-efficiëntie [%]

18.7

19

19.2

19.5

Machtstolerantie

0~+5W

Temperatuurcoëfficiënt van Isc (α_Isc)

0.048%/℃

Temperatuurcoëfficiënt van Voc (β_Voc)

-0.271%/℃

Temperatuurcoëfficiënt van Pmax (γ_Pmp)

-0.336%/℃

STC

Instraling 1000W / m², celtemperatuur 25 ℃, AM1.5G




Factory 01 - DS New Energy.jpg

Factory 02 - DS New Energy.jpg

Logistics - DS New Energy.jpg

Miscellaneous - DS New Energy .jpg


Hot Tags: 72 cellen 380w dual glass hjt solar pv-module, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like